Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@19:14:35 GMT

مصرف گوشت سگ و گربه در شنژن چین ممنوع می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۲۲۱۴

ساعت 24-در پی شیوع ویروس کرونا در چین، مقامات شهر شنژن در جنوب این کشور پیش‌نویس قانونی را آماده کرده‌اند که مصرف گوشت سگ و گربه را ممنوع اعلام خواهد کرد.

به گزارش  یورو نیوز، در پی شیوع ویروس کرونا در چین، مقامات شهر شنژن در جنوب این کشور پیش‌نویس قانونی را آماده کرده‌اند که مصرف گوشت سگ و گربه را ممنوع اعلام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین بزرگترین مصرف کننده گوشت سگ در جهان به شمار می‌رود و سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون سگ در این کشور برای طبخ خوراک کشته می‌شوند. استفاده از گوشت این حیوان، سنتی هزاران ساله در چین محسوب می‌شود و سابقه آن دست‌کم تا سال ۵۰۰ قبل از میلاد می‌رسد.

این امر در مورد گوشت گربه‌ها نیز با شدت کمتری صادق است. پیش‌تر خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده بود که تنها در استان گوانگ‌دونگ در جنوب شرق چین روزانه حدود ۱۰ هزار گربه به مصرف غذایی می‌رسند.

مقررات جدید که روز پنجشنبه ۲۷ فوریه (۸ اسفند) توسط کمیته کنگره خلق شنژن منتشر شده، شمار دیگری از حیوانات همچون مارها، لاک‌پشت‌ها و قورباغه‌ها را نیز که بخشی از غذاهای سنتی شهر شنژن محسوب می‌شوند در بر خواهد گرفت.

مسئولان محلی به روزنامه «شنژن اسپشیال زون دیلی» گفته‌اند که «لیست سیاه» با جزئیات از جانوران ممنوعه منتشر نکرده‌اند چرا که هزاران گونه جانوری وحشی توسط مردم چین خورده می‌شوند و طاقت‌فرسا و بلکه غیرممکن خواهد بود که بتوان فهرستی جامع از همه آنان تهیه کرد. لایحه جدید پس از آن اعلام می‌شود که روز دوشنبه کنگره ملی خلق چین هرگونه مصرف و تجارت حیوانات وحشی را ممنوع اعلام کرد.

هرچند علت اصلی فراگیر شدن ویروس کرونا هنوز معلوم نشده، با این حال پژوهشگران احتمال می‌دهند انتقال این ویروس ریشه در عادت مصرف گوشت حیوانات وحشی توسط بخشی از مردم چین داشته باشد.

شهرهای دیگر چین پیش‌تر اقدامات مشابهی را برای مقابله با خوردن گوشت حیوانات در دستور کار قرار داده بودند. از جمله حدود ده روز پیش نیز شهر بندری تیانجین در نزدیکی پکن با تصویب قانونی جدید، هر گونه شکار، فروش، پرورش و مصرف حیوانات وحشی را غیرقانونی اعلام کرده بود. با این حال شنژن اولین شهری است که حیوانات خانگی همچون سگ و گربه‌ها را در کنار حیوانات وحشی در شمار لیست ممنوعه قرار می‌دهد.

تنوع غذایی در چین که شامل حیوانات گوناگون می‌شود همواره بحث‌برانگیز بوده و مرتبط با اپیدمی‌ها دانسته می‌شود. سندروم سارس که هفده سال پیش در جهان شایع شد و بیش از ۸۰۰ تن را کشت، از یک وعده غذایی حاوی گوشت «گربه زباد» آمده بود که به طور گسترده در جنوب چین مصرف می‌شود. این گربه با خوردن «خفاش نعل‌بینی» زمینه انتقال ویروس سارس را به انسان فراهم آورده بود.

لیو جینمی، یک وکیل محیط‌ زیستی فعال در سازمان مردم‌نهاد «دوستان طبیعت»، ضمن استقبال از تصمیم مقامات شهر شنژن به روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست» گفت مقررات ممنوعیت‌زا برای مصرف حیوانات خانگی باید از مدت‌ها پیش تصویب می‌شد.

ویروس کرونا که برای اولین بار از شهر ووهان چین در جنوب این کشور شروع شد، تاکنون حدود ۸۰ هزار نفر را مبتلا کرده و جان بیش از ۲ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا حیوانات وحشی ویروس کرونا مصرف گوشت سگ و گربه شهر شنژن گوشت سگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • (ویدئو) رنج حیوانات خانگی و خیابانی در پی گرمای بی‌سابقه در آسیا
  • سگ ها به خاطر گربه یک ماشین را نابود کردند‌ (فیلم)
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ‌وحش! + فیلم
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • گربۀ محله مهم است