Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، در خصوص تولید سوسیس وکالباس در کشور گفت: سوسیس و کالباس یکی دیگر از فرآورده‌های گوشتی است که سوابق تولید آن به کشورهای دیگر می‌رسد. بنابراین تولیدات اولیه این محصولات به طور مستقل از ایران آغاز نشده است و پیشینه آن به کشورهای اروپایی می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر طبق فرمول‌های موجود در فرآورده‌های سوسیس و کالباس از افزودنی‌های متفاوت، مواد نگهدارنده، رنگ و ... استفاده می‌شود. بنابر این به منظور جلوگیری از افزایش میزان ابتلا به سرطان مصرف اینگونه فرآورده‌ها از جانب پزشکان و متخصصان توصیه نمی‌شود.

عزیزی خاطر نشان کرد: مصرف یکباره و یا به دفعات کم از محصولات گوشتی سوسیس و کالباس نمی‌تواند به عنوان عاملی برای ایجاد سرطان در بدن شود.بنابر این برخلاف شایعات موجود درجامعه مصرف مکرر و مدام از این مواد گوشتی به مرور زمان می‌تواند زمینه بروز انواع سرطان‌ها را دربدن ایجاد کند. این درحالی است که متاسفانه برخی از پزشکان مصرف یکباره و کم اینگونه محصولات گوشتی را عامل سرطان در بدن اعلام کرده اند در حالی که این خبر کذب است.

وی عنوان کرد: به هیچ عنوان از فضولات مرغ و گوشت در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی‌شود و تنها ماده اصلی تولید این محصولات فراوری شده گوشت‌های وارداتی خارجی است که تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح می‌شوند. بنابراین از گوشت‌های برزیلی یخ زده وارداتی در تولید این محصولات استفاده می‌شود بنابر این ارزانی اینگونه گوشت‌ها تنها علت استفاده در تولید سوسیس و کالباس است و هیچ علت دیگری مبنی بر فساد و یا فضولات گوشتی در اینگونه محصولات وجود ندارد.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: سوسیس و کالباس‌های مرغی از دیگر فراورده‌های گوشتی محسوب می‌شوند که مواد اصلی تشکیل دهنده آن‌ها مرغ‌های مادر یا تخم گذار هستند.

عزیزی اذعان داشت: آشغال‌ها و فضولات ناشی از گوشت‌ها و مرغ‌های مصرفی در فرآیند پخت و خشک کردن به پودر گوشت و مرغ تبدیل شده و به عنوان غذای دامی مورد استفاده دامداران قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: کشف نزدیک به ۴ تن گوشت فاسد از کارخانه سوسیس و کالباس

وی در خصوص استقبال برخی از افراد نسبت به فرآورده‌های گوشتی خوک، الاغ و اسب درمحصولات سوسیس و کالباس و مواد غذایی گفت: مصرف اینگونه گوشت‌ها از لحاظ سلامت و بهداشت در دفعات کم مشکلی ندارد، اما از لحاظ شرعی مشکل آفرین بوده و استفاده از آن‌ها در برخی از رستوران‌های متخلف تقلب محسوب می‌شود.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در خصوص اخبار مربوط به تولید سوسیس وکالباس از گوشت گربه افزود: خبر مبنی برتولید محصولات گوشتی توسط گوشت گربه در کشور شایعه‌ای بیش نیست. بنابراین این اطمینان را به مردم می‌دهیم که تمامی فرآیند تولید این گونه محصولات در کارخانه توسط ناظران امر بررسی شده و قبل از توزیع هر گونه محصول در جامعه آزمایشات لازم انجام می‌شود.

منبع: میزان

انتهای پیام/

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند